שף המטבח - יוסי סורוז'ין


שף המטבח - יוסי סורוז'ין


WhatsApp-Image-2019-08-04-at-22.31.47שף מהשורה הראשונה בעולם הקולינרי הישראל זה כבר מזמן לא רק סמל סטטוס. יוסי סורוז'ין הוא השף והבעלים של אולם אירועים "ראול" ברמת החייל, תל אביב. בית האירועים מקיים אירועים ללקוחות פרטיים ועסקיים, המתאים עצמו לצרכיו האישיים של הלקוח ומשתמש רק בחומרי גלם איכותיים ליצירת אירוע קולינרי בלתי נשכח.

יוסי נולד בעיר רחובות בשנת 1961. לאמא ריקי ולאבא יצחק. לאחר הצבא יוסי טס לג'ורג'יה כדי ללימודי קולינריה. בשנת 1989 סיים את לימודיו באוניברסיטת UGA עם התמחות Chef Trainer. כשחזר לישראל פתח חברת קייטרינג BBQ גריל לאירועים קטנים וגדולים. לאחר מכן, יוסי פתח את מתחם אירועי הבוטיק "1884" בגדרה. ב-2018 יוסי רכש את אולם אירועים "ראול" ברמת החייל, תל אביב ומשמש גם כמנהל וגם כשף. יוסי לקח על עצמו כמטרה להביא לקהל את האיכות.הקולינרית עם הבשר המשובח.

ישבנו עם יוסי כדי להבין את החזון הקולינרי שלו וכיצד הוא מתרגם אותו לאירועים הנערכים בראול –

אז יוסי, מאיפה התשוקה שלך לאוכל?

מהבית, לאבא שלי היה מפעל לבשר ואמא תמיד היתה מבשלת. השורשים המשפחתיים שלי הן יווניים ותמיד התעניינתי באוכל היווני בלקאני. המטבח היווני מאופיין באוכל ים תיכוני שמאוד מדבר לישראלים. מנות המזטים לפני הבשר, דגים, סלטים ועוד. הקדשתי את רוב חיי בהתאמת המטבח היווני לטעם הישראלי. הלקוחות מאוד מרוצים מהתוצאות וגם אני כמובן.

האם שירותיך כשף פרטי מתאימים לכל אחד ולכל אירוע?

האירועים מתאימים עד ל-120 מוזמנים, בעיקר אירועים קטנים ואינטימים כגון: הצעות נישואים, בר/בת מצווהחתונות, אירועים משפחתיים ואירועים עסקיים. אירועים קטנים מאפשרים לי לתת יחס אישי כמעט לכל אורח, יצא לי בין היתר לקיים ארוחות שף פרטיות לזוגות.

שף יוסי ראול

כיצד מחליטים על התפריט באירוע פרטי?

אני נפגש עם בעלי האירוע ומקשיב לרצונותיהם, יחד בונים תפריט מושלם תוך התייחסות לפרמטרים כגון: מטבח חלבי או מטבח בשרי, מי קהל היעד ומה טעמם הקולינרי. לדוגמא: לא אכין מנות בעל טעם מתקתק לאורחים שאוהבים אוכל חריף. כמובן להיות קשוב לבעלי האירוע ולסגנון שהם אוהבים.

מה הייחודיות שלך כשף?

הייחודיות שלי היא במנות שלי ובעיקר בחומרי הגלם. חומרי הגלם שבהם אני משתמש הם איכותיים ביותר, ללא פשרות. סוגי הבשר עמם אני מרכיב את התפריט מיובאים מחו"ל: נתחי האנטריקוט מגיעים מארגנטינה וצלעות ה "קדררו" מספרד. בנוסף, אני משתדל לא להפריז בתיבול קיצוני ובכך שומר על טעמם האוטנטי של הבשרים. הערך המוסף שלי כשף הינו חדשנות ויצירתיות לצד הקפדה על הגשה בקו נקי ואסתטי. התפריט שלי רחב המאפשר בחירה בין אוכל בשרי או חלבי ומשלב ניחוחות מהמסורת של המטבח הבלקני עם נגיעות ים תיכוניות.

מה הן המנות האהובות עליך בתפריט "ראול"?

צלעות בקר ברוטב ברביקיו. מנה חגיגית בעלת טעמים ים תיכוניים. הספריבס מעושן ומושרה לילה לפני. שלוש שעות לפני ההגשה אני מכניס אותו לתנור ומגיש ישר מהתנור לצלחת.
גוש אנטריקוט מעושן ומשויש בסדרי על הגריל. מגיש בפריסה פרונטלית על פלטה חמה עם רוטב צ'ימיצ'ורי
סביצ'ה סולומון טרי. בצל ופלפל אדום, אבוקדו. קוצצים הכל עם מלח אוקינוס ופלפל אנגלי, אבלין וטוסקנה. קצת שמן זית ומיץ לימון. מוגש בכוס מרטיני עם נגיעת בלסמי.

אני מקווה שהתמונות הבאות יעשו לכם גם חשק וגם תאבון להזמין את האירוע הבא שלכם בראול:

RAUL_-_עיצוב_(43_of_129) RAUL_-_עיצוב_(47_of_129) 333333333 עמית-11.11.17 ראול-24 (Large)

IMG_9374 עמית-11.11.17 ראול-23 (Large) עמית-11.11.17 ראול-21 (Large) A&T-73-min

פתחנו לכם את התיאבון?

מלאו את הפרטים וניצור קשר בהקדם

או התקשרו: 054-4357316